درخشش دانشگاه شيراز در مسابقات كشوري هوش مصنوعي

تيم مركز آپای دانشگاه شيراز موفق شد رتبه‏ی سوم مسابقات كشوري هوش مصنوعي را كسب كند.

دكتر محمدحسين شيخي با اعلام اين خبر گفت: دومين دوره‏ی مسابقات كشوري هوش مصنوعي (AAIC) به مدت 4 روز در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار شد.

رئيس آزمايشگاه و مركز تخصصي آپای دانشگاه شيراز افزود: يكصد و پنجاه تيم از 140 دانشگاه و مؤسسه‏ی آموزش عالي سراسر كشور براي شركت در مسابقه اعلام آمادگي كردند كه پس از ارزيابي داوران، 70 تيم به صورت قطعي ثبت‏نام شدند.

وي خاطرنشان كرد: تيم آپای دانشگاه شيراز شامل مهندس هاشم هاشمي و مهندس امين آزموده به سرپرستي دكتر علي حمزه و با بهره‏گيري از تكنيك‏هاي نوآورانه‏ی هوش مصنوعي و داده‏كاوي، موفق شد رتبه‏ی سوم ليگ شناسايي فايل‏هاي ويروسي را در اين مسابقات از آن خود كند.

دكتر شيخي، ارتقای دانش بومي در زمينه‏ی هوش مصنوعي؛ شناسايي و معرفي محصولات و شركت‌هاي موفق داخلي مرتبط با هوش مصنوعي؛ فراهم ساختن بسترهاي لازم براي عرضه‏ی ايده‌هاي جديد محققان و كمك به تجاري‌سازي آن‏ها؛ فراهم ساختن بسترهاي لازم براي عرضه‏ی نيازهاي سازمان‌ها، شركت‏ها و صنايع و ارائه‏ی راهكار توسط محققان و بحث و تبادل‏نظر ميان دانشگاهيان، محققان و صنعتگران پيرامون زمينه‌هاي مستعد همكاري را، از مهم‏ترين اهداف برگزاري مسابقات هوش مصنوعي برشمرد.

عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز تصريح كرد: در اين مسابقات سعي شده است بيشتر به مسائلي كه مربوط به نيازهاي داخلي كشور می‏باشد، پرداخته شود.

گفتني است مركز آپای (آگاهي‏رساني، پشتيباني و امداد رايانه‏اي) دانشگاه شيراز از سال 1388 با بهره‏گيري از نيروهاي تخصصي و كارآزموده‏ي دانشگاهي فعاليت خود را آغاز كرد و توليد نسخه‏ی اوّل آنتي‏ويروس بومي، برگزاري دوره‏هاي آموزشي امنيت شبكه، محك‏زني امنيتي شبكه‏هاي رايانه‏اي و پاسخگويي به حوادث رايانه‏اي از جمله فعاليت‏هاي اين مركز مي‏باشد.

سال گذشته هم مركز آپاي دانشگاه شيراز به دليل فعاليت‏هاي موفق خود در عرصه‏ی ملّي، به عنوان مرکز آپاي برتر كشور معرفي گرديد.

هم اكنون 8 مركز آپا در دانشگاه‏هاي صنعتي شريف، صنعتي اميركبير، تربيت مدرس، شيراز، صنعتي اصفهان، فردوسي مشهد، يزد و دانشگاه امام حسين (ع) فعال هستند.