حضور فعال دانشگاه شيراز در ششمين جشنواره‏ی فناوري نانو

ششمين جشنواره‏ی فناوري نانو مهر ماه جاری به مدت 5 روز در محل دائمي نمايشگاه‌هاي تهران برگزار شد.

در جشنواره‏ی یاد شده، مراكز علمي پژوهشي و مراكز صنعتي داخلي و خارجي توانمندي‏ها و محصولات خود را در معرض ديد عموم قرار دادند. دانشگاه شيراز هم به عنوان متولي فناوري نانو در منطقه‏ی جنوب كشور با حضور فعال در اين نمايشگاه بين‏المللي، نتايج تحقيقات خویش را براي بازديد متخصصان و پژوهشگران عرضه كرد.

در مدت زمان برگزاری نمایشگاه، حجت‏الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي، وزير دادگستري؛ دكتر جعفر توفيقي، سرپرست وزارت علوم؛ استاندار فارس؛ مهندس ذوالانوار، نماينده‏ی مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي و دكتر محمدرضا عارف از غرفه‏ی دانشگاه شيراز بازديد نموده و با نمايندگان دانشگاه شيراز به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتني است فناوري نانو يكي از مهم‌ترين فناوري‌هاي قرن 21 محسوب مي‌شود كه انقلاب بزرگي در تمامي جوانب زندگي بشر ايجاد كرده است؛ به طوري كه جامعه‏ی جهاني در پي گسترش اين فناوري در ابعاد مختلف می‏باشد.

جمهوري اسلامي ايران نيز همگام با جامعه‏ی جهاني، از سال 2٠٠1 با هدف بهره‏برداري از قابليت‌هاي فناوري نانو، اقدام به تشكيل ستاد ويژه‏ی توسعه‏ی فناوري نانو كرده اس