گشايش نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان فارس در دانشگاه شيراز

هم‏زمان با آغاز هفته‏ی پژوهش، نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان فارس در محل مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز گشايش يافت.

دكتر مصطفي سعادت، معاون پ‍ژوهشي دانشگاه شيراز و دبير ستاد هفته‏ی پژوهش استان فارس گفت: اين نمايشگاه با 32 غرفه از دانشگاه‏ها و مراكز آموزش عالي؛ مراكز پژوهشي و دستگاه‏هاي اجرايي، بیست و چهارم تا بیست و ششم آذر ماه جاری، در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي داير است.

در اين نمايشگاه، دانشگاه شيراز؛ دانشگاه علوم پزشكي شيراز؛ دانشگاه صنعتي شيراز؛ دانشگاه جامع علمي كاربردي فارس؛ دانشگاه پيام نور؛ دانشگاه آزاد اسلامي؛ دانشگاه فرهنگيان؛ استانداري فارس؛ اداره‏ی كل بيمه‏ی سلامت؛ بنياد شهيد و امور ايثارگران؛ فرماندهي نيروي انتظامي فارس؛ صدا و سيماي مركز فارس؛ پارك علم و فناوري فارس؛ اداره‏ی كل حفاظت محيط زيست فارس؛ آستان مقدس احمدي و محمدي (عليهماالسلام)؛ شهرداري شيراز؛ اداره‏ی كل نوسازي مدارس؛ مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي فارس؛ اداره‏ی كل امور مالياتي فارس؛ سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس؛ جهاد دانشگاهي؛ سازمان صنعت معدن و تجارت فارس؛ شركت مخابرات فارس؛ اداره‏ی كل آموزش و پرورش فارس؛ سازمان امور اقتصادي و دارايي فارس؛ شركت برق منطقه‌اي فارس؛ شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك؛ اداره‏ی كل دامپزشكي فارس؛ اداره‏ی كل راه و شهرسازي لارستان و انجمن مخترعان فارس دستاوردهاي پژوهشي خود را عرضه كرده‏اند.

"پژوهش و فناوري، كليد توسعه‏ی پايدار" به عنوان شعار محوري هفته‏ي پژوهش و فناوري امسال انتخاب شده است.

كارگروه پژوهش، فناوري و تحول اداري استانداري فارس، امور برگزاري هفته‏ی پژوهش را به دانشگاه شيراز واگذار كرده است.