افتتاح مجموعه آزمايشگاه‏هاي تحقيقاتي دانشكده‏ی مهندسي برق و كامپيوتر

فضاي مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز درمراسمی با حضور دکتر صفوي قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون برنامه ريزي وتوسعه، دکتر مغاره مدير طرحهاي عمراني و جمعي از مسئولان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مديريت طرحهاي عمراني به بهره برداری رسید.

این فضا در ساختمان مهندسي شماره 1 در دو طبقه واقع شده و به گفته دکتر علیرضا خیاطیان، مشتمل بر 11 آزمایشگاه  تحقيقاتي از جمله آزمایشگاه مخابرات زیر آب ، سونار، رادیو نرم افزار ، انرژی های نو، پردازش سیگنال ، مایکرو گرید و ... می باشد.

رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر گفت : در ساخت مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی ،از سازه های فوق سبک (LSF) استفاده گردیده است و برای اجرای اين طرح یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال  صورت مشترک از سوی دانشکده و مدیریت طرحهای عمرانی دانشگاه هزینه شده است.

وی افزود : دو میلیارد و چهارصد میلیون ريال هم  از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور برای خرید برخی تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه جذب شده ، اما برای تکمیل دستگاه های تخصصی حداقل ده میلیارد ريال دیگر نیاز است.

دکتر خیاطیان اظهار امیدواری کرد که با توجه ایجاد فضای آزمایشگاهی مناسب در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر؛ با تلاش مسئولان  دانشگاه و اساتید دانشکده برای تامین تجهیزات تخصصی، شاهد استفاده موثر از اين فضا باشيم.